Tel: 06-43465965

De verkoop van uw woning start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek! U vertelt wat u verwacht van uw makelaar, en we lopen door de woning om een beeld te krijgen van de verkoopkansen. We geven een toelichting op onze werkwijze, waarbij het draait om u: een klant-gerichte aanpak met directe, korte communicatielijntjes.

Samen met u bepalen we een reële vraagprijs, en bespreken we het verdere plan van aanpak. Tenminste, als u kiest om mij de verkoop van uw woning toe te vertrouwen. Een proces waarbij wij uw woning binnen een redelijk tijdbestek tegen de best mogelijke prijs verkopen en u daarbij alle zorgen uit handen nemen. En dat tegen een verrassend laag tarief van 0,85% excl. BTW.

Uw woning verschijnt natuurlijk op FUNDA, de meest bekeken website als het gaat om woning-verkoop. En wordt daarnaast ook op andere sites geplaatst.

Wij verzorgen een fraaie digitale brochure met de juiste foto's en een heldere beschrijving: kandidaat-kijkers zien en lezen wat ze van uw woning mogen verwachten. 

Bezichtigingen verzorgen wij voor u, dat is eigenlijk vanzelfsprekend, en eventuele vragen van de kijkers worden door ons beantwoord. En liefst vertrouwt u ons de sleutel toe, zodat u niet thuis hoeft te zijn tijdens de bezichtigingen. En de kijkers kunnen ongedwongen en in alle rust uw woning bekijken en wellicht al praten over een mogelijke indeling van meubels en dergelijke.
Nog binnen twee uur krijgt u een terugkoppeling met een heldere toelichting omtrent de verkoopkansen en de eventuele op- en aanmerkingen .  

Spannender wordt het als er een openingsbod wordt gedaan: we overleggen omtrent de verdere prijs-aanpak en namens u voeren wij de verdere prijsonderhandelingen. En let op: de definitieve verkoopprijs die bepaalt u, gesteund door ons advies, waarbij wij u optimaal ontzorgen!

We maken de koopovereenkomst op en we ondertekenen bij u thuis, liefst samen met de kopers. We onderhouden contact met de notaris en verzorgen de eindinspectie op de dag van ondertekenen van de transport-akte bij de notaris.
We begeleiden u van begin tot eind, dat is klant-gericht!  

En bij dat 'klantgericht' past een verrassend laag tarief, gerekend over de verkoopprijs van uw woning..
Méér weten over onze dienstverlening? Eén telefoontje is voldoende. Bel naar 0643 465 965 en maak met Ad Schuurmans een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAARDEBEPALING

gratis.

AANKOOP

Deskundig advies. Prijsonderhandeling.

VERKOOP

Persoonlijk contact. Resultaat gericht.